αυτοκινητα ασφαλειας
Ιδιωτική ασφάλεια
Κεντρο σηματων
Security εταιρεια
1 2 3 4

Vip's Security - Υπηρεσίες ασφαλείας

Ποιοτικές υπηρεσίες ασφαλείας

Η Vip's Security δημιουργήθηκε πριν 20 χρόνια περίπου με σκοπό να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ασφαλείας στους πολίτες της Χώρας μας, η οποία εμφανίζει ολοένα και αυξανόμενη εγκληματικότητα και νέες μορφές βίας.

Η διαρκώς αυξανόμενη εγκληματικότητα, καθιστά απαραίτητη τη λήψη προληπτικών μέτρων απ΄ όλους μας, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε πιθανός κίνδυνος,που διαταράσσει την ομαλή λειτουργία των πραγματών.

Η Vip's διαθέτει μία από τις αποτελεσματικότερες ομάδες ασφαλείας στην Ελλάδα. Ο επαγγελματισμός, η εμπειρία και η εκπαίδευση του προσωπικού μας εγγυούνται την μέγιστη ασφάλεια των πελατών μας.

Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει ένα σύστημα ασφαλείας αντάξιο των προσδοκιών των πελατών μας. Παράλληλα διαθέτει όλες τις εγκρίσεις λειτουργίας από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς.

Υπηρεσίες ασφαλείας

Αναλαμβάνει τη μελέτη και την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας στο χώρο σας ενώ, ταυτόχρονα φροντίζει και για την επίβλεψη από τον χώρο του κέντρου λήψης σημάτων.

Η Vip's Security προσφέρει υπηρεσίες ασφαλείας σε πολλές επώνυμες και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και σε μικρότερες, καταβάλλοντας πάντα την μέγιστη προσοχή και τον ίδιο επαγγελματισμό σε κάθε περίπτωση.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε: Στατικές φύλαξης, Περιπολίες, Συνοδεία προσώπων, Συνοδεία χρηματαποστολών, Σύνδεση προστατευόμενου χώρου με συστήματα ασφαλείας, Σύνδεση προστατευόμενου χώρου με κέντρο λήψης σημάτων.

Η επιτυχημένη πορεία της Vip's οφείλεται στη διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού της, σύμφωνα με τα πρότυπα της παγκόσμιας τεχνολογίας.Υπηρεσίες ασφαλείας

Στατική φύλαξη: Η φύλαξη πραγματοποιείται από ένστολο προσωπικό, το οποίο φέρει μαζί του τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας. Κέντρο λήψεως σημάτων: Η εταιρεία διαθέτει κέντρο λήψης και επεξεργασίας σημάτων το οποίο ενημερώνεται συνεχώς και ειδοποιεί τον φύλακα αντίστοιχα σε περίπτωση που κάτι δυσλειτουργεί.