αυτοκινητα ασφαλειας
Ιδιωτική ασφάλεια
Κεντρο σηματων
εταιρειες Security Αθηνα
1 2 3 4

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας

Η εταιρεία Vip's Security διαθέτει έμπειρους και σωστά εκπαιδευμένους φύλακες, σύγχρονο εξοπλισμό και συστήματα ασφαλείας που βοηθούν στη αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της. Τα συστηματα ασφαλειας που διαθέτει η εταιρεία μας είναι κάμερες παρακολούθησης, συναγερμοί, κλπ. ώστε να μπορούν να ελέγχονται οι φυλασσόμενοι χώροι.

Από τα συμαντικότερα τμήματα της εταιρείας μας είναι το κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού το οποίο είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο των σημάτων και της εικόνας και γνωρίζει οτιδήποτε και αν συμβαίνει. Όταν στον χώρο υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα ασφαλείας και υπάρξει η οποιαδήποτε κίνηση τότε το κέντρο λήψης δέχεται σήμα ότι υπάρχει συγκεκριμένη κινητικότητα και με τη σειρά του αντιδρά ανάλογα καλώντας τον ιδιοκτήτη ή και τις αρχές.

συστηματα ασφαλειας

Ακόμα, το κέντρο λήψης, μας ενημερώνει μηνιαίως για το ποιος οπλίζει και αφοπλίζει το συναγερμό και τι ώρα γίνονται όλα αυτά, πράγμα πολύ βασικό ειδικά για τις επιχειρήσεις, για να υπάρχει ένας έλεγχος, όταν ο εργοδότης δε βρίσκεται εκεί. Επίσης, το κέντρο λήψης γνωρίζει το πότε έχει διακοπεί το ρεύμα και ενημερώνει τον ιδιοκτήτη ώστε να έιναι ενήμερος

Πολύ χρήσιμες είναι και οι κάμερες ασφαλείας, τις οποίες τις επιλέγουν ιδιαίτερα σε επιχειρήσεις, μικρά καταστήματα, δημόσιους χώρους, αλλά και σε σπίτια. Ωστόσο, είναι μία λύση που εξυπηρετεί και τις εταιρείες security γιατί όταν ένας φύλακας βρίσκεται σε ένα πολύ μεγάλο χώρο, δε μπορεί να ξέρει τι γίνεται σε κάθε γωνία, ενώ με τις κάμερες ασφαλείας, μπορεί να δει το κέντρο τι συμβαίνει. Το ίδιο ισχύει όμως και για τις επιχειρήσεις. Όταν ο ιδιοκτήτης λείπει, μπορεί με τη μέθοδο της απομακρυσμένης παρακολούθησης μπορεί να ελέγχει τον χώρο του.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ SECURITY & ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Συστήματα ασφαλείας - κάμερες, θυροτηλεοράσεις, συναγερμοί

Στα παλιότερα χρόνια, τα συστήματα ασφαλείας θεωρούνταν πολυτέλεια και μόνο οι πιο ευκατάστατοι επέλεγαν μια τέτοια μέθοδο προστασίας. Στην εποχή μας όμως με τους κινδύνους που διατρέχουμε καθημερινα και τις καθημερινές διαρήξεις, πολύς κόσμος αναγκάζεται να εγκαταστήσει κάποιο σύστημα ασφαλείας, γιατί οι διαρρήξεις πληθαίνουν συνεχώς. Υπάρχουν πολλά συστήματα που μπορούν να συμβάλουν στην προστασία μας όπως κάμερες, θυροτηλεοράσεις, συναγερμοι κλπ.Συστήματα ασφαλείας

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα και την τεχνογνωσία να σας προμηθεύσει και να εγκαταστήσει αξιόπιστα συστηματα ασφαλειας που θα συμβάλουν στην επιτήρηση του χώρου σας και στην προστασία σας.