αυτοκινητα ασφαλειας
Ιδιωτική ασφάλεια
Κεντρο ληψης σηματων συναγερμου
Περιπολίες security
1 2 3 4

Security Services

Security Services - Εταιρεία Security Vip's

Σε μια δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της επιβίωσης. Κάποιοι από αυτούς επιλέγουν να καταφύγουν σε παράνομες λύσεις όπως διαρρήξεις, απαγωγές κλπ, με αποτέλεσμα να φοβόμαστε για την κάθε μας κίνηση. Υπάρχουν όμως αρκετοί τρόποι για να προστατεύσουμε την οικογένειά μας, εμάς τους ίδιους, αλλά και την περιουσία μας. Ένας από τους πιο σίγουρους τρόπους είναι να απευθυνθούμε σε μια εταιρεία security. Οι εταιρείες security είχαν ξεκινήσει παλιότερα να φυλάνε περισσότερο δημόσιους χώρους, αλλά τώρα θα τις δούμε πολύ συχνά να προσέχουν φυσικά πρόσωπα και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία Vip's security είναι οι εξής: Συνοδεία και προστασία υψηλών προσώπων, ασφάλεια εκδηλώσεων με πολύ κόσμο, ασφάλεια λιμενικών εγκαταστάσεων και αεροδρομίων, φύλαξη δημόσιων χώρων και επιχειρήσεων, άμεση επέμβαση, υποστήριξη και συντήρηση ηλεκτρονικών συστημάτων και κέντρο λήψης σημάτων. Το κέντρο λήψης σημάτων λειτουργεί κάθε μέρα όλο το 24ωρο σε συγκεκριμένο χώρο ο οποίος είναι ειδικά διαμορφωμένος για αυτό το σκοπό. Αρμοδιότητα του κέντρου λήψης είναι να ελέγχει το χειρισμό ενεργοποίησης και απενεργοποίησης συναγερμών, να ενεργοποιεί την υπηρεσία της άμεσης επέμβασης και να ενημερώνει τις αρμόδιες αρχές. Η άμεση επέμβαση είναι οχήματα της εταιρείας που αναλαμβάνουν δράση σε έκτακτη ανάγκη.

Πολύ βασικό για τη σωστή λειτουργία μιας εταιρείας security είναι το εξειδικευμένο προσωπικό της. Επειδή οι φύλακες είναι αυτοί που αναλαμβάνουν την προστασία χώρων και προσώπων, παίζει σημαντικό ρόλο να είναι υπεύθυνοι και ικανοί. Κάποια από τα κυριότερα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας φύλακας security είναι να έχει εμπειρία, επαγγελματισμό, διακριτικότητα, συνεχής εκπαίδευση τις απαραίτητες γνώσεις για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια έκτακτη ανάγκη και πάνω απ' όλα να είναι τυπικός. Έτσι, όλες οι εταιρείες πρέπει να είναι προσεκτικές στην επιλογή του προσωπικού και να το εκπαιδεύουν συνεχώς με τακτικά σεμινάρια για να βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση.

Ωστόσο, όλοι οι φύλακες της εταιρείας security πρέπει να τηρούν τους κανονισμούς της και τα καθήκοντά τους. Για παράδειγμα, πρέπει να πηγαίνουν στην υπηρεσία τους πάντα λίγα λεπτά νωρίτερα, για να ενημερώνονται, να προετοιμάζονται και να μην μένει εκτεθειμένος ούτε κάποιος συνάδελφος ούτε ο χώρος που προστατεύουν. Πρέπει να έχουν προσεγμένη εμφάνιση δηλαδή, καθαρή στολή και παπούτσια, να είναι ξυρισμένοι και να τα έχουν όλα στην εντέλεια. Ακόμα, δεν πρέπει ποτέ να αφήνουν το πόστο τους αν δεν έρθει κάποιος να τους αντικαταστήσει και να είναι παρατηρητικοί. Να γνωρίζουν ακριβώς τα καθήκοντά τους γιατί κάποιες φορές ίσως χρειαστεί να πάρουν κάποια πρωτοβουλία, άρα πρέπει να είναι αποφασιστικοί και σε ετοιμότητα. Να μην αποκαλύπτουν μυστικά της εταιρείας ή του φυλασσόμενου χώρου, να μη κάνουν προσωπικά τηλεφωνήματα και να μη δέχονται επισκέψεις την ώρα της υπηρεσίας. Επίσης, είναι υπεύθυνη για τη συντήρηση και σωστή χρήση του εξοπλισμού που ανήκει στην εταιρεία.Security Services

Στην Vip’s Security θα βρείτε ένα ισχυρό σύμμαχο για την ασφάλειά σας. Το προσωπικό της Vip's Security αποτελείται από έμπειρους συνεργάτες με συνεχή εκπαίδευση σε θέματα ασφάλειας. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει φυλάξεις σε καταστήματα, οικίες, εμπορικές αλυσίδες καταστημάτων, δημόσιες υπηρεσίες, οικισμούς, αλλά και σε φυσικά πρόσωπα.