αυτοκινητα ασφαλειας
Ιδιωτική ασφάλεια
Κεντρο ληψης σηματων συναγερμου
Περιπολίες
1 2 3 4

Κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού

Vip's Security - Κέντρο λήψης σημάτων

Η Vip’s security με το πλήρως εξοπλισμένο κέντρο λήψης σημάτων της, έχει τη δυνατότητα να σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφαλείας!

Η εταιρεία μας διαθέτει υπηρεσίες πολλαπλών σημάτων (σήματος διάρρηξης, σήματος προσωπικής απειλής, σήματος ιατρικής ανάγκης, σήματος παραβίασης σειρήνας, σήματος πυρανίχνευσης (φωτιάς), σήματος διακοπής ρεύματος ή πτώσης μπαταρίας) καθώς επίσης έλεγχο και ενημέρωση σε περίπτωση ψευδούς σήματος συναγερμού.

Το Κέντρο λήψης σημάτων είναι σε επαγρύπνιση 24 ώρες το εικοσιτετράωρο καθώς ελέγχει το σήμα του συναγερμού σας, την τηλεφωνική σας γραμμή και την κατάσταση της μπαταρίας του συναγερμού σας συνεχώς.

Η Vip’s είναι σε θέση να ενημερώνεται στιγμιαία για την ενεργοποίηση ή την απενεργοποίηση του συστήματός σας, με αποτέλεσμα να ενημερώνεται και ο ιδιοκτήτης και οι αρχές σε περίπτωση μη ομαλής λειτουργίας των πραγμάτων.

security εταιρειες

Το κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού της Vip’s Security αποτελείται από έμπειρο, εκπαιδευμένο και υπεύθυνο προσωπικό ασφαλείας, το οποίο αξιολογεί συνεχώς τα σήματα που δέχεται.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση μη λήψης ομαλών σημάτων η αστυνομία δρα άμεσα. Δίνει προτεραιότητα στις κλήσεις που δέχεται από το κέντρο λήψης σήματος, αφού είναι ήδη εξακριβωμένο ότι δεν πρόκειται για ψευδή συναγερμό.Κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού

Η Vip’s με το πλήρως εξοπλισμένο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού της, έχει τη δυνατότητα να σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφαλείας! Το κέντρο λήψης σημάτων της εταιρείας μας αποτελείται από έμπειρο, εκπαιδευμένο και υπεύθυνο προσωπικό ασφαλείας, το οποίο αξιολογεί συνεχώς τα σήματα που δέχεται.